Geenstijl, ze bestaan alleen om de boel te sarren! Wat een afschuwelijke destructieve site is dat!!! Mensen worden virtueel opgehangen of verkracht via 'bezoekers' zogenaamd in de naam van de satire! Jaren lang halen ze mensen door het slijk! En dat organiseert dan een referendum tegen de donor wet! 

Ik vraag me af of Pia Dijkstra ooit een keer iets negatiefs over/op geenstijl heeft geschreven. Zij is nu immers ten prooi gevallen aan deze hufters.

Schandalig is het dat deze trollen nu midden in de maatschappij  een podium hebben!

Het maakt de mensen blijkbaar niks uit wat Geenstijl is of vertegenwoordigd.

Klakkeloos volgen massa's gedwee de beerputtenbende zonder verdieping en nodigde Jeroen Pauw een van de schurken van die site ntb. aan tafel!

Ooit was ik slachtoffer van chronisch pest gedrag van dit fenomeen.Ik werd op hun site of door de lucaswashiersite door het slijk gehaald. Als ik daarop reageerde veranderde men mijn teksten .Op het Volkskrantblog (Een van de eerste blogcommunity) werd ik achterna gezeten, gestalkt en soms bedreigd  door trollen of mensen met nep accounts.(Men ge(mis) bruikte ntb namen van collumnisten>Dunya van Veen en gingen de schoften  zover met de toen nog onprofessionele VKBlog- redactie beinvloeden dat ik op een dag onterecht verwijderd werd van het forum.

Ook kwam een of andere trollenmeeloopster (Jezzebel) achter mijn persoonlijke gegevens en belde ntb op een dag mijn stokoude moeder met idiote en vooral intimiderende boodschappen!!!.

De omgekeerde wereld werd werkelijkheid. 

De trollen van internet willen maatschappelijke inspraak terwijl het nog eeuwen duurt voor hun stinkende mond is gewassen naar fris gebied! 

Reageer op dit bericht