• PRACHTIG SCHERP ARTIKEL VAN ILJA LEONARD PHEIFFER OVER #MONDKAPJES #VIRUSONTKENNERS #VIRUSWAANZIN + HET #CORONA VIRUS ETC.

  3 augustus 2020

  ''Je kunt de anarchistische Hollander uithangen door geen mondkapje te willen dragen en heel stoer te laten zien dat je niet bang bent om besmet te raken met dat stomme virus, maar het mondkapje is niet bedoeld om jezelf tegen het virus te beschermen. De bedoeling van het mondkapje is om anderen te beschermen tegen jezelf. Het is geen inbreuk op je persoonlijke vrijheid, maar een teken van respect jegens de ander. Het weigeren van een mondkapje is geen bewijs van onbevreesde vrijgevochtenheid, maar onbeleefdheid die grenst aan onverantwoordelijk gedrag.

  In Italië zijn de mondkapjes verplicht in alle binnenruimtes en in de open lucht in die gevallen waarin het onmogelijk is de veilige afstand te bewaren. Veel mensen lopen ook op straat met een mondkapje, hoewel dat niet hoeft. Ik doe dat zelden, maar zet mijn mondkapje braaf op wanneer ik een winkel in ga of wanneer ik van het terras opsta om binnen naar het toilet te gaan of om af te rekenen. Ik draag mijn mondkapje als ik een bespreking heb in een kantoor, zoals laatst bij de bank, of in de studio van de architect. Iedereen doet dat. Het is een gewoonte geworden. En ik kan iedere Nederlander vanuit mijn eigen ervaring verzekeren dat het ongemak te verwaarlozen is. Het is werkelijk een kleine geste.

  Nederlandse experts nemen dan het woord ‘schijnveiligheid’ in de mond. Ze zeggen dat ik geen medische opleiding heb genoten en dat ik daarom met zekerheid mijn mondkapje verkeerd gebruik. Door hetzelfde mondkapje de hele tijd op en af te zetten zit ik er steeds met mijn vingers aan, met alle gevolgen van dien. Als ik niet oppas adem ik mijn eigen bacteriën in. Maar nogmaals: ik doe het niet om mezelf te beschermen. Ik doe het omdat ik dan zeker weet dat ik geen grote of kleine vochtdruppels, geen wasem en geen aërosolen verspreid in afgesloten ruimten of in de nabijheid van medemensen. Ik geef mijn medemensen die zekerheid graag. En zelfs als het niet zou werken, zou ik het nog steeds met genoegen doen als ik anderen daarmee gerust zou stellen.

  De Nederlandse afkeer van mondkapjes is een symptoom van een veelomvattender probleem. De mensen hebben er genoeg van. Ze zijn er eigenlijk wel een beetje klaar mee, met dat virus. Om zichzelf te rechtvaardigen zoeken ze houvast bij complottheorieën van dansleraren of bij de al eerder zo dikwijls overschatte deskundigheid van Maurice de Hond. Maar dat je zelf wel zo’n beetje klaar bent met het virus, dat is nu juist precies niet het punt. De vraag is of het virus klaar is met jou.

  En vrijheid is een vaak verkeerd begrepen woord. Onverantwoord gedrag is geen vrijheid, dat is schadelijk egoïsme. Je kunt ook besluiten dat je morgen de vrijheid voor jezelf gaat opeisen om op de snelweg met honderddertig kilometer per uur tegen het verkeer in te gaan rijden. Wie nu de vrijheid voor zichzelf claimt om zijn of haar oude leven te hervatten zonder nog langer rekening te houden met de risico’s op besmetting, doet precies hetzelfde.''

  -Ilja Leonard Pfeiffer

  Artwork Tran Nguyen

  Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 95 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE: IN ELKAARS ARMEN VLIEGEN

  2 augustus 2020

  Beddrawing nr. 3448

  'In elkaars armen vliegen.'

  Woensdag. Na vier maanden springen
  juichen zingen dansen.
  Gaten in lucht springen.
  Het aftellen allang begonnen.
  Een grote lach van binnen.
  Het gelukkige geluk.
  Mijn lieve kleine grote ster.
  Zwemmen, voetballen, pizza, ijs,
  patat, voorlezen, tekenen, mensergerjeniet,
  kaarten, domino, film, popcorn, snoep.
  Daarvoor met trein. Zwemmen in de buitenlucht, logeren. We houden van elkaar. Naar botter? Op het dek zondagmiddag?
  Onze harten blij. Grootste kado ooit.
  Zo ver uit elkaar wonen. Altijd in mijn hart. Mijn lieve lieve kleinzoon. Altijd denk ik aan jou! Straks samen met mijn lieve lieve zoon en dan de tijd stoppen.

  20x15cm/pencil&inkt 

  #outsiderart #artbrut www.isisnedloni.nl #coronapandemie

   #coronakunst #liefde #kleinkind #grandson

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 36 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE: LOSLATEN TOEVOEGEN ONDERKENNEN

  1 augustus 2020

  Beddrawing nr 3347

     Loslaten toevoegen onderkennen
  achterom vooruit stilstaan
  hangen druilen swingen
  doorgaan omkijken zingen
  slikken huilen beminnen
  missen naar uit kijken
  bedenken beweren zwemmen
  lopen creeren kruipen graven
  knippen plakken likken spitten
  trekken weggaan terugkeren
  thuis zijn slapen bezeren
  luisteren zwijgen bedenken
  beschermen verrassen verlangen
  verliezen proeven vluchten
  schuilen verzorgen weggooien
  bewaren lezen genieten herkennen
  lachen voelen schrikken ontspannen
  ontsnappen verlaten vallen
  opstaan ontdekken leven kauwen
  malen roepen herhalen zijn
  vergeten bepalen kijken zien.

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 22 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE: ANALYSE VERVALSING VAN #VIRUSWAANZIN

  1 augustus 2020

  Beddrawing nr. 3446

  'Analyse vervalsing.'

     1 Bovenstrook/avatar is iets lichter van kleur= knip + plakwerk.
  2 Er wordt een ander (vet) lettertype gebruikt +meerdere puntjes aan eindzijde van zinnen... Dit zie je niet op website van huisarts.
  3 In het artikel lees je een totaal ander gedachtengoed.
  4 De huisarts hanteert RIVM visie maar heeft o.a. kritische aantekeningen.
  5 De huisarts is een mensen mens. De vervalser niet.
  6 Het gedachtengoed komt overeen met virus waanzin.
  Het vervalste artikel is gescanned; via google nergens terug te vinden.
  8. Alleen de citaten van het vervalste artikel zijn in omloop via anderen op twitter of FB +vervalst document erbij.
  MAW VIRUS WAAN ZIN DOET AAN VERVALSING OM EIGEN VISIE DOOR TE DRUKKEN!

  Zie hieronder de vervalsing:

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 92 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE ER KWAM NEPNIEUWS LANGS VAN #VIRUSWAANZIN

  1 augustus 2020

   

  Beddrawing nr. 3445

  Er kwam nepnieuws langs. Een zgn dokter schreef dat het coronavirus vergelijkbaar was met de griep. En dat we maar aan al die virussen moesten wennen! Ik schreef terug dat ze levensgevaarlijk nepnieuws aan het verspreiden was. Gevaarlijk voor haar maar ook zeker voor anderen. Ze wenste me 'sterkte' toe!
  Met zo'n antwoord breekt je klomp. Ik dacht: 'Go see a shrink'en wenste haar een lichte corona infectie toe zodat ze voor altijd zou zijn genezen.
  Maar ik zweeg en wenste haar weg! Foetsjie! Hup terug je slappe hap virus waanzin wereld bubble in. Deur dicht en dan de sleutel weggooien.

  ZIE HIERONDER HET VERVALSTE ARTIKEL:

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 37 keer bekeken

 • #DEVOLKSKRANT, KIJK HIER NAAR:: ER CIRCULEERT EEN GESCANNED VALS BERICHT OP INTERNET. DE NAAM VAN #MARTINVOERKNECHT WORDT MISBRUIKT.HET BERICHT IS GESCANNED EN DAAROM NIET TRACEERBAAR OP INTERNET. DAT IS VALSHEID IN GESCHRIFTE! #MAURICEDEHOND WORDT WAKKER. HET VALSE BERICHT IS EEN #VIRUSWAANZIN STREEK!

  29 juli 2020

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 50 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE: DE #POLITIE EN #DEVOLKSKRANT MOET HIER NAAR KIJKEN: VALS ARTIKEL IN OMLOOP onder DE NAAM VAN DR. MARTIN VOERKNECHT

  27 juli 2020

  Hieronder tref je een crimineel vervalsingsstandje.

  Het circuleert op FB  en op twitter en is waarschijnlijk ook op andere plaatsen van internet te vinden.. Ik werd achterdochtig toen ik  het op FB las dat een huisarts het corona virus vergelijkt met een griep! Dat doen huisartsen namelijk NIET! 

  Ik ging verder googlen en vond via LinkedIn de naam van de arts met enkele artikelen erbij. Zijn gedachtengoed strookt totaal niet met het vervalste artikel hieronder. Dr. M.Voorknecht is een voorstander van het RIVM,maar heeft kritische en etische kanttekeningen bij het o.a. isoleren van de kwetsbare ouderen tijdens de lockdown en nog meer onlogische veiligheidsmaatregelen..

  Gelukkig maar dat de ouderen dit lot nooit meer mogen ondergaan! Eenzaamheid ,daar kun je of wil je van dood gaan. Zoiets mag nimmer meer voorkomen!

  Met als enige excuus: We waren in paniek en nu weten we beter. Gelukkig gaan heel veel verpleegtehuizen nu maatwerk aanbieden en is de onmenselijke keuze...het isoleren van de ouderen godzijdank geschrapt. Daar heeft men gelukkig van geleerd! Maar ik dwaal af.

  Via een podcast op MEDNET  kun je een gesprek horen met ene  Tom van t Hek en Martin Voerknecht. Daarin hoor je weer duidelijk zijn voorkeur van het RIVM en zijn etische afkeer over de isolatie van ouderen.Hij heeft een paar ernstige aantekeningen bij het beleid.

  Nergens  lees je iets terug over de vergelijking met de griep of uberhaubt een andere visie over het gevaarlijke virus CORONA.

  M.A.W. HET ONDERSTAANDE ARTIKEL IS VALS!

  Er druppelt m.i. het gedachtengoed van #viruswaanzin naar voren. Ook die puntjes...die her en der in het ertikel voorkomen riekt naar vervalsing.De arts schrijft in constant eigen stijl en dat kun je in geen velden of wegen in dit stukje herkennen!

  Valsheid in geschrifte heet dat!

  Zo ver gaan ze!!!

  De #politie moet hier gauw naar kijken!

  Via FB #politie, de link gecopieerd en verzocht of ze hier naar gaan kijken. VIA de link kom je bij HILDESLICHTPUNT .(Aan hangster van viruswaanzin?)

   Op twitter wordt ook met dit vervalste en gescande artikel (via citaten en dit gescande bestand) rondgestrooid. Het is nergens traceerbaar omdat het namelijk een gescanned en vervalst document is. Alleen ingetiepte woorden zijn traceerbaar via google.

  Op het LinkedIn account van de arts kun je zien dat het lettertype ook anders is. De bovenkant...foto plus informatie header is dus simpelweg knip en plak werk. De schrijf trant wijst vooral naar #viruswaanzin.

  Het is puur valsheid in geschrifte en naams misbruik van een arts!!!

   

  Link naar FB https://www.facebook.com/HILDESLICHTPUNT/photos/a.244538348890123/3542769155733676/?type=3&eid=ARDp301y_3ol6iesqF6lOuRsD-1sQdJc8lpLk4EVNQPQzH7pFVneBEC-NZevDF6ZQ1tnegRpJaCyBses&__xts__%5B0%5D=68.ARD3fwuGlG0IS5YB-qaC2QTPSU8SdzcT9F-bA__neWa3h4kiL6PSyoiZK7FTqmUlt8viuWS6SS1zJ_AShcom0F6vQ5jmq8t244nCBfnPidXTo9sadVaPny27z0ZpetOBqOaHBmG1FNJL8Xmu9_P2_aKKF9s6PI0Ld0UeFmWXVhgrbgIqD0MaKReS7t90BPYPtMpTxfC9djML2-zTGRUEbByYVPnnmz1rDws2oAjmBYuMXxmfQFllnNUQSqNRb_5z33V7q_KaY1InIez3Yxhdm8TsYLZvXiFk17iJWq6U1aNp8QcF3JjBMKy1opp8bm3WXaZnVhn0ifCVtJFs6vcMMM_Nlw&__tn__=EEHH-R

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 281 keer bekeken

 • DE CORONA EPIDEMIE: DE KLUNGEL HAD EEN HOESTJE

  26 juli 2020

  Beddrawing nr. 3444

  'De klungel had een hoestje.'

  De klungel had een hoestje, de huid bleek
  en zijn hoofd rationeel gevangen.
  De ander liet een foto zien. 

  Deze werd vastgepakt en teruggegeven.
  Ik vertrouwde het niet en ging rechtsomkeer.
  'Niet aan je gezicht komen!', 'riep ik toe.
  Eerst goed onze handen wassen.

  Daarna de deurklink, de fietshendels, de sleutel.

  En dan de foto voorlopig links laten liggen.

  Pas toen voelde ik me vrij.

  Was het mijn intuitie of mijn vooroordeel in combinatie met de angst?

  Het maakt niet uit.

  De waarheid ligt verstopt.

  Het belangrijkste is de veiligheid.

  De rest neem je op de koop toe.

  Morgen weer een nieuwe dag.
   

  Voorzichtigheid een strategie.

  20x15cm/pencil&inkt #outsiderart #artbrut #coronaepidemie #coronavirus #coronakunst www.isisnedloni.nl

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 56 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE: THE HIDDEN NOSE

  25 juli 2020

  Je kunt, indien nodig, beter  

  de waarheid vertellen i.p.v. onschuldigen

  bot voor de bek te stoten. Menselijke vergissingen

  of verstrooidheden of stomme

  nalatigheden zijn veel charmanter

  dan de stinkende leugen.

  En dan de stank blijven ondersteunen

  of totaal negeren en groezelig

  de waarheid ontkrachten

  ten koste van de ander. Je vraagt

  je af welke destructie er achter ligt verborgen.

  Geloofwaardigheid en daarmee gepaard

  gaand vertrouwen verbleekt schaamteloos.

  Zo onnodig dit menselijk gestuntel.

  Zo lelijk aan de horizon.

  De maan gruwelt mee.

  De conclusie stuitert.

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 30 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE: Outsiderart 'Het dichtgetimmerde geweten machteloos achterlatend.'

  20 juli 2020

  Het gaat bij mij spoken zodra
  een communicatie patroon van-
  uit het niets zonder aanwijsbare
  reden totaal veranderd. Dan
  denkt de detective in mij aan
  opvallende veranderingen die
  zich bij de ander hebben voorge-
  daan en zodoende de oorzaak en
  gevolg modus in werking is getre-
  den. Dat een gewiekst plan of een
  hebzuchtig verwachtingspatroon
  door het leven zelf werd gekaapt
  zodat de zgn gezonde lijn zich
  zelf verraadde en vol venein door
  sneed. De waarheid komt altijd
  boven drijven . Soms neemt men
  het mee in zijn of haar graf.
  Het dichtgetimmerde geweten
  machteloos achterlatend...

  29x15cm/pencil&inkt #outsiderart 

   

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 61 keer bekeken

 • Meer blogs >>