MIJN SCHUILPLAATS 35x24x24cm 2017

Vandaag bedacht ik dat we een internationale feest dag moeten gaan invoeren zodra de coronacrisis onder controle is in heel europa en de rest van de wereld en deze dan ieder jaar wereld wijd terug vieren!
 

Een groots en jubelend bevrijdingsfeest moet het gaan worden!!!


 

Ondertussen gaat Iran door een enorme hel! 
Alsof we mieren zijn en met z'n allen in een reusachtige mierenhoop wonen en een woeste boze agressieve nietsontziende kwaadaardige miereneter stukken uit de kermende onschuldige hoop vreet en stuk trekt.  
Zoveel ontzettend veel leed! 
Ik kan het niet omschrijven.

 

Het is guur buiten.
Alleen boodschappen doen stond vandaag op het buitenprogramma. Gelukkig mogen vanaf maandag  oudere mensen (70+) van 7 tot 8 uur  alleen in de winkel boodschapperen voordat de meute de boel weer overneemt en stond er een soort van verbodsbord bij het wc papier; een pakket per klant. De voedselketens mogen  nu snachts doorwerken om hun bevoorrading aan te vullen en zijn de hardwerkende winkeliers samen met iedereen in de zorg en veiligheid de stille helden van deze zware indrukwekkende waanzinnige tijd. 
De hysterische egoistische hamsteraars noem ik de nieuwe plunderaars. Hopelijk komt daar ook een streng verbod op! In tijden van crisis moet je noodzakelijke dingen afbakenen en de nieuwe plunderaars tegen zichzelf beschermen. Je zou ze toch!
Straks gaan ze naakt rond samen met aangekleefde pek en veren.

 

Sinds kort word ik weer een beetje wakker en zie het overzicht van de afgelopen maand. 
Wij, mijn dierbaren en ik, zijn de dans echt ontsprongen!
 Begin februari ging mijn lieve familie(mijn dierbare zoon en lieve vriendin en hun heerlijke lieve zoontje) nog niets vermoedend  skieen in de Franse Alpen. Twee volle weken erna vloog ik naar Geneve en had de heerlijkste tijd van mijn leven met mijn lieve kleinzoon. De moeder was twee weken daarvoor nog in Milaan geweest. Ondertussen sloop het monster Corona steeds dichterbij en was ik opgelucht om weer op Hollandse bodem te stappen. Maar ook huiverig! Want hoelang zou het allemaal gaan duren?

We zijn allemaal godzijdank gezond gebleven.

In Italie was al een reisverbod. Het werd steeds grimmiger!
Na mijn thuiskomst besloot ik om in ieder geval de eerste twee weken niet naar mijn oude moeder te gaan. Deze twee weken is inmiddels verlengd. Ze is te broos en te oud om enig risico te lopen!


Ondertussen was de boekenweek gearriveerd. Maar een echte jubelweek is het nooit geworden. Ze is , door dat wrede monster, raffelig en wat verscheurd afgesloten. Ondanks de aankomende verwarring wilde ik toch een boek kopen. Eerst had ik een, voor de boekenweek vlug in elkaar gezet boekje,(dat staat erin!) van Stella Bergsma in mijn hand. Maar toen ik het doorbladerde  knapte ik af op de agressieve toon , de wulpse please uitdrukkingen en haar voorkeur naar het kijken van porno waarin vrouwen verkracht worden! Het summum!!!
 Je kunt jezelf toch geen feminist noemen als je daar van houdt! Dan ben je toch geen inherent persoon? Dan ben je toch meer een aandachttrekster die de klepel heeft zien hangen? Feminisme dat is toch een gezonde kordate grondhouding!

 

Gelukkig zag ik Ozcan Akyol nog op de tv voorbij komen en geniet nu iedere dag van dat bijzondere boek EUS.
 

De draai is nog steeds niet gevonden.
Wel zijn alle deurhendels nog nooit zo schoon geweest en spring ik zo op de hometrainer om alles bij te kunnen blijven houden. Dit sociale isolement en de spanning van de enorme crisis doet mij te veel grijpen naar te lekkere zoete dingen. 
Ook de drang om mijn haar heel plukkerige wild te laten willen knippen is onverklaarbaar. 
De tijd zal het leren !

 

Reageer op dit bericht